Onepoint, partner van Sillke, avatariseert presidentskandidaten

Onepoint, partner van Sillke, avatariseert presidentskandidaten

Door de krachten te bundelen met Silkke, een Franse start-up, brengt onepoint een nieuw facet van technologische innovatie op de voorgrond. Silkke heeft een uniek concept ontwikkelt dat de creatie en automatische integratie van 3D animatie avatars in virtuele en augmented reality mogelijk maakt.

Deze technologie wordt gebruikt in het kader van de toepassing “Presidential 2017 VR”, een applicatie die France Télévisions tijdens de presidentsverkiezingen heeft gelanceerd. Deze applicatie biedt kiezers een unieke ervaring: het ervaren van politiek ondergedompeld in een 3D-wereld, met gebruikmaking van Franse virtuele realiteitstechnologieën. Op de binnenplaats van het Elysée Palace in Parijs, dat in drie dimensies wordt gereproduceerd, ontmoet de gebruiker elk van de kandidaten – in feite hun digitale dubbelganger – om meer te weten te komen over hun biografie en plannen.

Onepoint heeft de afgelopen weken presidentskandidaten ontvangen om 3D karakters te realiseren dankzij de avatarisatiecapsule van Silkke. Met deze baanbrekende technologie kunnen mensen de virtuele wereld veroveren.

Deze nieuwe ervaring in informatieverwerking zal beschikbaar zijn op alle media via de applicatie “Presidential 2017 VR” die te downloaden is van de Apple Store of Google Play.

 

Share

Related Posts---