Canon Nederland N.V. en ICT-dienstverlener onepoint NL sluiten samenwerkingsovereenkomst voor IT-diensten en Managed Print Services

Canon Nederland N.V. en ICT-dienstverlener onepoint NL sluiten samenwerkingsovereenkomst voor IT-diensten en Managed Print Services

Canon Nederland N.V. en onepoint NL hebben een overeenkomst gesloten voor het gezamenlijk aanbieden van IT-diensten en Managed Print Services. Met deze samenwerking willen de organisaties de dienstverlening aan hun klanten verbreden en verbeteren.

De diensten van Canon en onepoint zijn volledig complementair en dankzij de samenwerking kunnen beide partijen een completer portfolio aanbieden, passend bij de behoefte van de professional van vandaag en morgen.

Peter Paul Feijen, Managing Director onepoint: “Wij zijn erg verheugd met de samenwerkingsafspraak met Canon. De Managed Print Services completeren ons portfolio in het werkplekdomein. Daarnaast biedt de samenwerking ons kansen om klanten business-oplossingen te bieden die hen helpen in de digitale transformatie. Denk hierbij aan 3D-printing, augmented reality en innovatieve documentoplossingen.”

Rob de Louw, Sales Director Canon Nederland N.V.: “We zien in onepoint een partner die waarde kan toevoegen aan onze oplossingen en diensten. We hebben er vertrouwen in dat onze klanten de meerwaarde van deze samenwerking snel zullen ervaren”.

 

“De samenwerking met Canon completeert ons portfolio in het werkplekdomein en in het domein van digitale transformatie”

Rob de Louw, Sales Director Canon Nederland N.V. (links), Peter-Paul Feijen, Managing Director onepoint.

Share

Related Posts---