ICT- dienstverlener onepoint en marktleider in oplossingen voor de controle van identiteitsdocumenten, Keesing Technologies, verlengen de samenwerking voor de Managed Services dienstverlening.

ICT- dienstverlener onepoint en marktleider in oplossingen voor de controle van identiteitsdocumenten, Keesing Technologies, verlengen de samenwerking voor de Managed Services dienstverlening.

Keesing Technologies, een organisatie die wereldwijd organisaties helpt identiteitsfraude te voorkomen en te bestrijden, heeft het Managed Service contract met onepoint verlengd. Keesing heeft alle vertrouwen in de ICT-dienstverlener om het beheer van de kantoor IT-omgeving uit handen te geven. Peter Paul Feijen, managing director onepoint NL kijkt uit naar de verdere voortzetting van deze lange termijn samenwerking.

Samenwerking

Sinds 2010 levert onepoint verschillende IT-diensten aan Keesing Technologies, waaronder: Infrastructuur Management, Microsoft Azure Cloud en Business Continuity Management. In 2016 heeft onepoint de volledige lokale server infrastructuur van Keesing heringericht op basis van Dell VRTX. Daarnaast biedt onepoint ondersteuning aan het beheer van de lokale- en Cloud infrastructuur en wordt de beschikbaarheid 24×7 gemonitord met behulp van Microsoft System Center Operations Manager. Door middel van Azure Recovery Services wordt alle data veilig opgeslagen. Daarnaast biedt Office 365 de mogelijkheid om overal en op ieder device te kunnen werken.

Gedeelde ambitie

Duizenden organisaties over de hele wereld vertrouwen dagelijks op de technologie en oplossingen van Keesing Technologies. Met de oplossingen van Keesing kunnen zij valse documenten opsporen, identiteitsfraude voorkomen en bestrijden en zich beschermen tegen de wereldwijde gevolgen van identiteitsfraude. Onepoint is enorm verheugd en dankbaar om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Mike Krechting (links) en Peter Paul Feijen (rechts): “Wij zijn verheugd op de verdere samenwerking”

Over Keesing Technologies

Keesing Technologies werd opgericht in 1923 en is wereldmarktleider in oplossingen voor de controle van identiteitsdocumenten en bankbiljetten. De database van Keesing Technologies biedt toegang tot informatie over internationale identiteitsdocumenten en bankbiljetten uit meer dan 200 landen en organisaties. De database bevat hoogwaardige afbeeldingen van duizenden paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, visa en bankbiljetten. Keesing Technologies streeft ernaar producten en diensten te bieden van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen werken zij samen met internationale (overheids)instellingen.

Keesing Technologies heeft kantoren in Nederland, Frankrijk en de VS en werkt samen met distributeurs en strategische partners over de hele wereld. Keesing Technologies is onderdeel van de SURYS Group.

Over onepoint

Onepoint is al meer dan 15 jaar dé onafhankelijke service integrator, die deel uitmaakt van een internationale organisatie en expert is op het gebied van de digitale transformatie voor middelgrote bedrijven. Waar uw bedrijf ook staat, onepoint biedt concrete oplossingen die u verder helpen.

Van origine is onepoint een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht en zich heeft verspreid over verschillende landen in de wereld met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers.

Onepoint Nederland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de onepoint groep. Door de samenwerking binnen regionale communities kan onepoint als groep zijn krachten bundelen op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee wij dagelijks het verschil maken voor onze klanten.

 

Share

Related Posts---

Leave A Reply---