Onepoint verhuist naar centraal gelegen Keynes Club te Amsterdam om toekomstplannen te verwezenlijken!

Onepoint verhuist naar centraal gelegen Keynes Club te Amsterdam om toekomstplannen te verwezenlijken!

Het internationale IT-bedrijf onepoint NL ruilt de voormalige locatie op de Gatwickstraat in voor een nieuwe, innoverende werkomgeving in de Keynes Club te Amsterdam. Vanwege de groei van onepoint werd de huidige werkomgeving te klein en paste deze omgeving niet meer bij het DNA van de organisatie.   

Met trots delen wij mee dat onepoint gaat verhuizen naar een prachtig gelegen kantoorruimte in de Keynes Club te Amsterdam! Per 01/03/2018 zullen wij het oude pand inruilen voor het nieuwe kantoorpand aan de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuidoost, dat is gelegen op loopafstand van station Bijlmer Arena én dichtbij de uitvalswegen A2 en A9. De centrale ligging van het nieuwe pand biedt onze medewerkers de mogelijkheden om onze klanten steeds beter te kunnen bedienen vanuit een inspirerende werkomgeving.

“Wij zien erg uit naar de verhuizing. Een nieuwe omgeving past bij de ontwikkelingen die onepoint door heeft gemaakt het afgelopen jaar en zal daarnaast een inspiratie vormen voor de samenwerking tussen onze medewerkers, partners en klanten.”

Het nieuwe kantoorpand biedt meer voorzieningen die passen bij de moderne bedrijfsvoering van onepoint. De combinatie tussen ruimtes om in alle rust te kunnen werken, maar ook om te ontspannen inspireren onze medewerkers op het gebied van creativiteit en innoverende oplossingen. Onepoint gelooft dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers. Samenwerking staat centraal binnen onze organisatie en dat maakt het nieuwe pand dan ook uitermate geschikt.

eXperience center

Het nieuwe kantoorpand zal niet alleen als werkruimte gezien worden, maar ook als ontmoetingsplek voor het uitwisselen van innovatieve ideeën en het experimenteren/demonstreren van nieuwe digitale transformaties. Zo zullen onder andere augmented reality, virtual reality, mixed reality en gamification een andere vorm krijgen binnen deze nieuwe omgeving.

Toekomstplannen

Deze nieuwe locatie zal een warme, persoonlijke en inspirerende werkomgeving worden, dat in dezelfde stijlen als onepoint Parijs, Nantes en Brussel zal worden ingericht. Onepoint NL is daarnaast gericht op verdere groei van het bedrijf op het gebied van medewerkers en het uitbreiden van het portfolio. Specifiek zal onepoint zich gaan richten op het uitbreiden van Cyber Security en de Digitale Transformatie.

Wij zien erg uit naar de verhuizing, zodat we ook u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken in ons nieuwe pand. Zodra wij officieel verhuisd zijn, zullen wij u daar nader over informeren.

 

 

Share

Related Posts---

Leave A Reply---