Over onepoint

Onepoint is al meer dan 15 jaar dé onafhankelijke service integrator, die deel uit maakt van een internationale organisatie, en expert is op het gebied van de digitale transformatie voor middelgrote bedrijven. Waar uw bedrijf ook staat, onepoint biedt concrete oplossingen die u verder helpen.

Van origine is onepoint een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht en zich heeft verspreid over verschillende landen in de wereld met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers.

Onepoint Nederland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de onepoint groep. Door de samenwerking binnen regionale communities kan onepoint als groep zijn krachten bundelen op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee wij dagelijks het verschil maken voor onze klanten.

Geschiedenis onepoint

2002

Oprichting onepoint

2008

Oprichting productie centra en onepoint school

2015

Internationale vestigingen in Nederland, België, Luxemburg

2003-2007

Internationale uitbreiding Canada, China en Tunesië

2013

Oprichting van onepoint Groot Brittannië

2016

Integratie van Natéa Consultancy

Consultants
Sales 2016
Gecertificeerde IT experts

Onze kracht

Onepoint gelooft dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers. Samenwerking binnen onze communities, met partners en met klanten staat hierin centraal. Onepoint stelt hoge eisen aan het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten. De aandacht voor de menselijke factor wordt daarbij niet vergeten door nieuw talent aan te trekken en de vaardigheden van medewerkers continu te verbreden. Sinds het ontstaan van onze organisatie in 2002 heeft Onepoint zich steeds ontwikkeld, waardoor een consistente groei in omzet en personeel gerealiseerd is én blijft groeien.

Onze missie

De missie van onepoint is ervoor te zorgen dat u als klant het verschil maakt en blijft maken in uw markt. Onepoint richt zich op het optimaliseren van uw bedrijfsdoelstellingen en de aansluiting van deze doelstellingen op de ondersteunende ICT dienstverlening. Afhankelijk van uw volwassenheidsniveau focussen we hierbij op de basis ICT diensten en/of innovatieve digitale oplossingen, creëren we meer impact op uw doelen en helpen u de transformatie te realiseren die voor uw organisatie noodzakelijk is.

Onze filosofie

De filosofie van onepoint correspondeert met de waarden van onze onderneming. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staan hierin centraal. In plaats van een organisatie die is opgedeeld in business units, geven wij er de voorkeur aan om in open communities samen te werken. De flexibele mentaliteit van onze medewerkers wordt gekenmerkt door expertise, responsiviteit en innovatie. Wij geloven dat door de kracht van creatieve samenwerking en onderlinge uitwisseling tussen onze medewerkers, partners en klanten innoverende oplossingen geboden kunnen worden voor diverse vraagstukken.
Onze klanten
---