Advanced Penetration Testing

Breng de mogelijke risico’s in kaart door middel van Advanced Penetration Testing en spoor tijdig kwetsbaarheden op

Ontdek meer

PREVENT ATTACKS

Advanced Penetration Testing

Om de weerbaarheid tegen geavanceerde aanvallen te kunnen ontdekken en te optimaliseren biedt onepoint Advanced Penetration Testing aan. Tijdens deze test kruipen de securityspecialisten van onepoint in de huid van een aanvaller.

Onze experts bepalen samen met onze klant het doelobject van de test. Hierna worden alle mogelijke technieken toegepast om kwetsbaarheden te kunnen detecteren. Deze technieken gaan verder dan technische aanvallen. Phishing en Social Engineering worden waar nodig ingezet om het doelobject te kunnen compromitteren.

Organisaties kiezen steeds vaker voor een Advanced Penetration Testing om een realistisch beeld te kunnen schetsen van de kwetsbaarheden en daarmee de mogelijke risico’s die een organisatie loopt in kaart te brengen. Deze kwetsbaarheden geven niet alleen een beeld over de robuustheid, maar ook van de mate van opmerkzaamheid. Onze securityspecialisten denken graag mee met de vervolgstappen om informatiesystemen te beschermen tegen aanvallen en de informatiebeveiliging binnen de organisatie te optimaliseren.

Contact