BI & Big Data

BI & Big Data verandert ons dagelijkse leven, zowel priv├ę als zakelijk. Het analyseren van data betekent een enorme meerwaarde van jouw organisatie

Ontdek meer

BE SMART

BI & Big Data

Business Intelligence en Big Data zijn tegenwoordig veelbesproken en gehypte onderwerpen. Big Data is steeds meer aanwezig in ons leven en verandert ons dagelijkse leven, zowel persoonlijk als zakelijk. Data wordt tegenwoordig overal vastgelegd om geanalyseerd te worden. Social Media platformen verwerken bijvoorbeeld al miljoenen records per seconde.

Het analyseren van data geeft een duidelijk beeld van menselijk gedrag. De retail sector zag de meerwaarde hier al een aantal jaren geleden van in. Om een klant te begrijpen, is het niet alleen van belang wat zij kopen, maar ook naar welke andere producten zij kijken, welke interesses zij hebben en welke promotie bijvoorbeeld invloed heeft op consumenten met verschillende voorkeuren.

Deze hype is ook overgekomen bij andere sectoren. Data is vaak het meest waardevolle bezit van een organisatie en kan door middel van analyses een enorme meerwaarde voor een organisatie betekenen. De moderne technologie biedt oplossingen voor deze complexiteit. BI & Big Data dragen bij aan een succesvolle positionering van de organisatie op de markt. Door inzicht te geven in klantgegevens, medewerkers, bedrijfsactiviteiten en de supply chain kan er richting worden gegeven aan successen.

Onepoint biedt ondersteuning, consultancy en implementatie aan organisaties in BI & Big Data, waardoor jouw organisatie nauwe relaties met de klant kan onderhouden en zichzelf beter kan positioneren op de markt. Wij werken samen met partners (MapR, MongoDb en ElasticSearch), waardoor onze medewerkers expert zijn in de geavanceerde technologie├źn binnen de huidige markt.

SECURITY

ANALYSEER

KNOW EVERYTHING

Contact