Business Model Innovation

Ontdek meer

Out-of-the-box

Business Model Innovation

De digitale revolutie zorgt voor totale disruptie van bestaande markten. De hotelbranche wordt op z’n kop gezet door online marktplaatsen zoals AirBnB en Booking.com, de muziek- en filmindustrie is niet meer wat het was met de online streaming-diensten van Spotify en Netflix, en supermarktketens gaan massaal over op online. In deze nieuwe tijd moeten organisatie ‘beyond the obvious’ denken om relevantie te behouden in hun markt.

Innovatie is niet alleen het vernieuwen of bedenken van nieuwe producten of diensten. Innovatie gaat veel verder dan dat en heeft te maken met alle aspecten binnen een organisatie. Innovatie is het creëren van nieuwe waarde met positieve gevolgen voor de mens, de wereld en onze omgeving.

We moeten creatief en out-of-the-box denken om duurzame business modellen te creëren. Met onze creatieve methoden stellen wij onszelf en onze klanten in staat om tot nieuwe modellen te komen. Onze experts faciliteren jou in het creatieve proces van Business Model Innovation. Design the future!

Design Thinking Session.

Digital Innovation Workshop

Meer over

Innovatie

Beyond the obvious

Creatie

toegevoegde waarde

Digital Business Innovation & Transformation

People & Organization

Operations

Customer