Cloud Management Platform

Directe beschikbaarheid van diensten door public Cloud, private Cloud of hybride Cloud

Ontdek meer

WHICH FITS PERFECTLY

Cloud Management Platform

Onepoint ondersteunt haar klanten met de levering van een Cloud Management Platform waarmee directe beschikbaarheid van diensten wordt geleverd. Steeds meer organisaties stappen over naar de Cloud om aan de ene kant flexibiliteit en veiligheid te waarborgen en aan de andere kant van de voordelen, zoals lagere kosten en opslag naar gebruik te kunnen genieten. Het Cloud Management Platform is op het hoogste niveau beveiligd en geïntegreerd.

Onepoint biedt een private Cloud, public Cloud en hybride Cloud omgeving waarin onze klanten alle Cloud services naadloos kunnen integreren met de privénetwerken, API’s en beheersystemen van de organisatie.

Onze gecertificeerde en ervaren professionals helpen onze klanten vooruit om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden bij het implementeren van het Cloud Management Platform. Daarnaast adviseren en ondersteunen onze medewerkers de applicaties, veiligheidsaspecten, active directories, virtuele technologieën en veel andere functies waaronder monitoring van onze klanten.

SCHAALBAARHEID

FLEXIBILITEIT

PAY PER USE

VEILIG EN BETROUWBAAR

FLEXIBILITY

PUBLIC CLOUD

De Public Cloud is momenteel de meest voorkomende manier van Cloud computing. Veel organisaties kiezen voor een Public Cloud, omdat de Public Cloud een aantrekkelijk (flexibel en financieel) model biedt. IT-resources kunnen op aanvraag geschaald worden zonder zorgen over het onderhoud van de onderliggende IT-infrastructuur. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur van onze klanten altijd up and running is. Public Cloud is een ideale oplossing voor organisaties met een wisselende vraag naar resources. Toch meer opslag nodig vanwege een nieuwe applicatie? Geen probleem, binnen één handomdraai is jouw opslag opgeschaald.

LAGE INSTAP, DIRECT ONLINE

ONEINDIGE SCHAALBAARHEID

PAY PER USE

GEEN ZORGEN OVER UPDATES EN ONDERHOUD

IN CONTROL

PRIVATE CLOUD

Liever de volledige controle houden over de IT-omgeving? Dan is Private Cloud een geschikte manier van Cloud computing. Aangezien Private Cloud exclusieve toegang biedt voor een organisatie, kunnen hardware, dataopslag en applicaties op het hoogste niveau beveiligd worden. Net zoals de Public Cloud, geeft ook de Private Cloud grote voordelen van schaalbaarheid. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een pro-actief beheer van de IT-omgeving, zodat onze klanten hier geen omkijken naar hebben. Neem vrijblijvend contact op met onze experts om tot de ideale oplossing te komen voor jouw organisatie.

EXCLUSIVITEIT EIGEN OMGEVING

CONTROLE CLOUD

PRO-ACTIEF BEHEER

EIGEN SERVERRUIMTE

COMBINE

Hybride Cloud

Hybride Cloud biedt een mix van Private Cloud computing en Public Cloud computing. Hybride Cloud computing wordt dan ook steeds populairder. Verwacht wordt dat Hybride Cloud computing in de nabije toekomst de meest voorkomende manier van Cloud computing wordt. Een Hybride Cloud geeft de voordelen van Cloud Computing, maar behoudt grip waar je als organisatie controle over wil houden. De Hybride Cloud zorgt ervoor dat servers tijdens onderhoud of storingen altijd blijven draaien en dat jouw organisatie nooit meer last heeft van downtimes. Wil je de best passende oplossing voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten die graag meedenken naar de ideale omgeving voor jouw organisatie.

PUBLIC EN PRIVATE

FLEXIBILITEIT

SCHAALBAARHEID

Contact