Cloud & Werkplek opleidingen

Voor onepoint is het geven van trainingen voor zowel de interne medewerkers als de eindgebruikers een belangrijk onderdeel van de onepoint spirit. Onepoint beschikt daarom over een eigen gecertificeerd trainingsinstituut waar online trainingen worden gegeven en waar medewerkers zich voortdurend kunnen ontwikkelen en certificeringen kunnen behalen. Onepoint biedt onder andere trainingen aan op het gebied van Cloud, Werkplek en Security, maar ook binnen andere domeinen onder overige opleidingen .

Verschillende trainingen op het gebied van datacenter diensten betreffen alle benodigde expertise op het gebied van datacenter waaronder het ontwerpen, inrichten en beheren van datacenter omgevingen.

Daarnaast betreffen trainingen op het gebied van werkplek dienstverlening het adviseren, ontwerpen en bouwen van werkplek architecturen, waarbij er ook veel aandacht is voor het opleiden van de eindgebruikers.

Door het behalen van de benodigde certificeringen heeft onepoint de kennis in huis om een werkplek naar wens in te richten met de gewenste functionaliteiten die aansluiten bij de behoefte van haar eindgebruikers.

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.08.54

Meer informatie?