Digital Innovation Workshops

People

Transformatie begint als iedereen on-board is


Meerdere disciplines participeren in de Design Thinking workshops. Samen met experts van onepoint komen zij tot waardevolle oplossingen.

Place

Inspirerende plaatsen geven onze inbeeldingskracht vleugels

Onze verbeeldingskracht wordt versterkt als we ons in inspirerende ruimtes bevinden. Dit is een van de randvoorwaarden voor onze Design Thinking sessies. Net als voor de werkplekken van onze medewerkers in onepoint kantoren.

Process

Snelle co-creatie ontstaat met het juiste proces


Op zoek naar het business probleem en vervolgens met snelle iteraties een oplossing co-creëren. Onze experts bewaken en stroomlijnen dit proces.

Digital Innovation Workshops

Innovatie vereist creativiteit, out-of-the-box denken en lef. Wij geloven daarom in de kracht van Collective Intelligence. Om tot innovatie te komen, plaatsen wij onszelf in het hart van jouw organisatie. Onze Design Thinking cultuur stelt ons in staat om samen met de eindgebruikers oplossingsrichtingen te genereren. Door middel van workshops co-creëren we een strategische visie voor de toekomst van jouw organisatie.

De 3 p’s, People, Place, Process, staan centraal tijdens deze Digital Innovation Workshops. In deze workshops gaan onze experts samen met verschillende disciplines uit jouw organisatie op zoek naar de belangrijkste uitdagingen. Door gebruik te maken van bewezen Design Thinking technieken, stellen wij de deelnemers in staat om tot creatieve oplossingen te komen.

Het resultaat van de workshops wordt vastgelegd en uitgewerkt in strategische plannen en roadmaps. Als Advisory-to-Delivery organisatie gaat onepoint verder dan strategie: wij ondersteunen jou in het tot uitvoer brengen en implementeren van deze digitale oplossingen. End-to-end digitale transformatie, die meerwaarde levert voor jouw organisatie.