Digitale en Mobiele werkplek

Altijd, overal en op ieder device bereikbaar om efficiƫnt werk uit te voeren

Ontdek meer

HOW DOES IT LOOKS LIKE?

Digitale en Mobiele werkplek

Medewerkers moeten op ieder device, altijd en overal kunnen werken om efficiƫnt hun werk te kunnen uitvoeren. Onepoint gelooft in deze flexibele werkplek, die aansluit bij de behoefte van de eindgebruiker.

Wij voorzien onze klanten van een gewenst besturingssysteem en bijvoorbeeld Office 365-functionaliteiten om Word, Excel, Powerpoint, e-mail en agenda beschikbaar te stellen. Door middel van Exchange online, SharePoint online en Skype for Business kunnen documenten snel en overzichtelijk gedeeld worden zodat gebruikers flexibel met elkaar kunnen samenwerken.

Door middel van de gewenste werkplek kunnen gebruikers eenvoudig bedrijfsapplicaties gebruiken. De werkplek ondersteunt multimedia voor audio en video en biedt ondersteuning met VolP-toepassingen. Onze ervaren medewerkers helpen graag om de werkplekken van jouw organisatie te optimaliseren. Onepoint heeft al jarenlang ervaring op het gebied van werkplekoptimalisatie waardoor wij onze klanten als de beste kunnen adviseren en mee kunnen nemen in het gehele proces.

FLEXIBELE WERKPLEK

GEWENST BESTURINGSSYSTEEM

CONSULTANCY EN BEHEER

Contact