Werkplek

Tegenwoordig willen medewerkers overal en altijd bereikbaar zijn én vanaf iedere locatie met verschillende apparaten kunnen werken. De huidige business IT is hier simpelweg nog niet altijd klaar voor. Onepoint gelooft in een flexibele werkplek die aansluit bij de behoefte van de eindgebruikers.

Door middel van de onepoint werkplek kunnen gebruikers flexibel, overal en altijd samenwerken, bestanden delen en hebben gebruikers veilig toegang tot alle benodigde informatie.

De werkplekken worden voorzien van een gewenst besturingssysteem en Office 365-functionaliteit in de public cloud, waarmee Word, Excel en PowerPoint, email en agenda beschikbaar zijn. Via Exchange Online, SharePoint Online en Skype voor business kunnen documenten gedeeld worden en kunnen gebruikers online met elkaar samenwerken.

Met deze onepoint werkplek kunnen gebruikers de bedrijfsapplicaties gebruiken, die vanuit een private cloud ter beschikking gesteld worden vanuit de onepoint datacenters.  De werkplek ondersteunt multimedia voor audio en video en biedt desktop ondersteuning door middel van Skype for Business en VoIP-toepassingen. Tevens worden er oplossingen geboden voor werkplekken die aan specifieke eisen voldoen.

“Medewerkers moeten op ieder device altijd en overal kunnen werken” 

Meer informatie?