Educatie

Scholieren zijn opgegroeid met de nieuwste technologie. Scholengemeenschappen staan nu voor de uitdaging om mee te gaan met deze digitale revolutie

Ontdek meer

GET AHEAD OF YOUR STUDENTS

Educatie

Het beeld dat kinderen van een paar maanden oud al op de telefoon van ouders proberen te ‘swipen’ is inmiddels al oud nieuws. Echter geeft dit wél weer hoe snel de digitale technologie kinderen bereiken. Kinderen passen zich dan ook al snel aan deze nieuwe technologieën aan. Scholengemeenschappen staan nu voor de uitdaging om het ouderwetse model, dat met name gebaseerd is op boeken, om te gooien en oude methodologie te vervangen voor nieuwe digitale leermiddelen.

Onepoint werkt al jaren samen met scholengemeenschappen om de digitale technologie te bevorderen en jeugdigen te motiveren gericht op leeraspecten. Daarnaast biedt onepoint platformen aan waarbij onder andere nieuws gedeeld kan worden, opdracht ingeleverd kunnen worden en inzicht gegeven kan worden in de voortgang van studenten. Onze experts helpen graag mee aan een innoverende omgeving en de toekomst van Nederland een boost te geven.

SECURITY

PLATFORM

CONSULTANCY

Contact