Finance & Verzekeringen

Organisaties in de financiële en verzekeringssector hebben te maken met scherpe concurrentie en een strenge regulering, terwijl de sector rekening moet houden met teruglopende budgetten. Door de transformatie binnen deze sector wensen financiële- en verzekeringsmaatschappijen gebruik te kunnen maken van innoverende IT-mogelijkheden. Daarnaast dienen zij weerstand te bieden aan Fintech’s en andere GAFA’s, die concurreren met alle zakelijke sectoren. Banken en verzekeringen moeten hun businessmodel vernieuwen en investeren in de toekomst door middel van digitale technologie, Big Data, Blockchain en Cloud computing.

Door 15 jaar ervaring in deze sector en onze technologische expertise kan onepoint ondersteuning bieden bij elk van deze uitdagingen. Onepoint heeft de kennis en techniek om nieuwe businessmodellen te ontwerpen en te implementeren en biedt daarbij een collectieve omgeving om te innoveren, te creëren en resultaat te behalen.

Security

conform eisen banken- en verzekeringsmaatschappijen

Industrie specifieke expertise

Customer relations, Business Development, Operationele Efficiency, Regelgeving, Finance en Risk en continue auditing.

Digitale werkplek

De digitale werkplek voor uw medewerkers

Managen, ontwikkelen en implementeren

(digitale) projecten

Cloud diensten

Altijd en overal toegankelijk

Ondersteuning bij technologische projecten

over de gehele Value keten: IT-strategie, Architectuur, Project Ownership, Testen, Applicatie ondersteuning en Infrastructuur.

600 consultants

60 MIO omzet

60 + klanten

Meer informatie?