Uniek concept voor freelance IT professionals

Het IT partner traject: wij zijn meer dan alleen een opdrachtgever

inschrijven

Uniek concept voor freelance IT professionals

Onepoint biedt een uniek concept aan in de regio: het IT-partner traject. Wij zijn meer dan alleen een opdrachtgever. Het IT-partner traject neemt jou mee op een communicatieve reis en stelt haar netwerk beschikbaar.

Ben je bijvoorbeeld deeltijd ingezet? Wat doe je met je andere uren? Deze tijdrovende zoektocht naar de juiste match tussen jou en de opdrachtgever is voorbij! De avonden die jij besteedt aan het zoeken naar interessante en passende opdrachten kan je weer nuttig besteden aan een avondje uit of bijkomen met een goede serie op de bank.

Onepoint is een groeiende organisatie en heeft regelmatig zowel parttime als fulltime interessante opdrachten en projecten beschikbaar. Wij houden van ondernemerschap en helpen jou graag om de perfecte match te vinden. Wij sturen vrijblijvend maandelijks interessante opdrachten en projecten die matchen bij jouw wens. Zie het als een extra kanaal waar jij je passende opdrachten en projecten kan vinden. Onepoint heeft een breed netwerk en kan jou nét die ingang bieden bij innovatieve projecten voor interessante merken waar je naar op zoek bent. Wij werken nauw samen met innovatieve klanten en partners zoals Microsoft, Citrix en Cortex.  

IT-partner traject
Naast het vinden van passende opdrachten of projecten helpen we jou graag verder als ondernemer. Door je aan te melden voor het IT-partner traject ontvang je een gratis CV-check. Onze expert luistert vervolgens naar jouw wens en behoefte en wij faciliteren daarin. Wij zien je als volwaardig partner en nodigen je graag uit voor onze wekelijkse borrels en maandelijkse kennissessies. Onze maandelijkse kennissessies houden je op de hoogte van actuele IT-kennis en ontmoet toonaangevende partners.

Over onepoint
Onepoint, waar inmiddels meer dan 2500 mensen werkzaam zijn, is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van digitale transformatie. Onepoint is van origine een Frans bedrijf dat zich in 2002 in Parijs heeft gevestigd en zich vervolgens snel heeft verspreid over de hele wereld.

Vorig jaar is onepoint NL uitgeroepen tot de nummer 1 challenger op het gebied van digitale transformatie uit onderzoek van IT-partner Preference Research.  In Nederland biedt onepoint Managed Services, Projecten en Professional Services aan op het gebied van Cloud, werkplek, cyber security en digitale oplossingen. Ben je benieuwd naar onepoint? Neem contact op met onepoint en kom eens koffie drinken bij ons op kantoor.

Aanmelden

Voordelen

1

Schrijf je gratis in

Schrijf je binnen één klik in en ontvang passende en uitdagende projecten en opdrachten
2

CV-check

Ontvang een gratis CV-check en onze expert luistert naar jouw wensen en behoeften
3

Passende opdracht

Vind passende en innoverende opdrachten en projecten. Wij ondersteunen tot aan de intake: denk aan presentatie optimalisatie en training
4

Korting certificeringen

Ontvang korting op diverse certificeringen
5

Kennissessie

Ontvang uitnodigingen voor onze maandelijkse kennissessies, ontmoet toonaangevende partners en spijker je technische kennis bij
6

Collegialiteit

Kom onze wekelijkse vrijdagmiddag borrels nóg gezelliger maken