Gamification

Tell me and I will forget. Show me and I may remember. Involve me, and I will unstand – Benjamin Franklin

Ontdek meer

INVOLVE ME

Gamification

Al decennialang wordt de passieve leervorm, zoals luisteren en lezen, toegepast bij kennisoverdracht. Echter bereikt deze vorm van leren niet het gewenste resultaat.

Gamification biedt hier een oplossing voor. Onepoint past gamification toe, waarbij de focus ligt op het actieve leeraspect. Gamification is een natuurlijke leervorm, waarbij kennis snel wordt opgenomen en doelgericht vaardigheden worden aangeleerd. Door middel van spelelementen, emotionele drijfveren en speelplezier wordt kennisoverdracht een echte belevenis!

Succesvol gamification inzetten?

Een succesvolle Serious Game, een game met een educatief doel, begint bij het analyseren van de leerdoelen van jouw organisatie. Samen realiseren we deze leerdoelen en ontwikkelen wij een Serious Game volledig naar wens. Onze ervaren scenarioschrijvers en game ontwikkelaars worden nauw in het proces betrokken zodat er direct impact gemaakt kan worden op jouw klanten of medewerkers.

Onepoint heeft onder andere games ontwikkeld om kinderen te ondersteunen in hun genezingsproces en om het on-boarding proces van een organisatie te versnellen.

Daarnaast heeft onepoint onlangs een nieuwe Serious Game, Cyber Shield, op de markt gebracht. Deze game helpt jouw medewerkers bewust te maken van de actuele security dreigingen en garandeert gedragsverandering om bedrijfsgevoelige data veilig te houden. De game kan direct worden ingezet en is voor iedereen beschikbaar.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe, innovatieve manier van leren voor jouw medewerkers of klanten dan biedt onepoint met Serious Games een unieke beleving aan. Onze Serious Games kunnen overal en op elk apparaat gespeeld worden.

BETROKKENHEID

ACTIEVE LEEROMGEVING

OVERAL EN ALTIJD BESCHIKBAAR

MEETBARE RESULTATEN

BEHOUD VAN KENNIS

Contact