Groupe onepoint

Van origine is onepoint een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht en zich heeft verspreid over de wereld

Ontdek meer

GROUPE ONEPOINT

Groupe onepoint

Onepoint, dat inmiddels meer dan 2300 medewerkers in dienst heeft, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van de digitale transformatie. De missie van onepoint is om verandering realiteit te maken en deze te leiden met de juiste tools voor haar private en publieke klanten.

De kracht van onepoint ligt in het behouden van haar flexibiliteit als innovatieve middelgrote onderneming en in het uitbouwen van haar capaciteit om haar klanten oplossingen op maat aan te bieden. Dit kan onepoint waarmaken door onder andere het hoge kennisniveau van medewerkers, sterke relaties met startende ondernemingen en KMO’s én al onze partners.

Onepoint is een internationale groep die gevestigd is in Noordwest-Europa, Canada, De Verenigde Staten, Tunesië, China en Australië. Het hoofdkantoor van onepoint is gevestigd in Parijs.

Niet alleen is onepoint een groeiende groep die gevoed wordt door de behoeften van haar digital advies- en serviceklanten, maar het is ook een groeiversneller voor de gehele economie.

Visit de Groupe onepoint Website

Ga naar de Website