Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is een veelbelovende ontwikkeling in de IT-wereld en maakt wereldwijd een explosieve groei door

Ontdek meer

KNOW THIS FIRST

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is een veelbelovende ontwikkeling in de IT-wereld en maakt wereldwijd een explosieve groei door. Steeds meer apparaten worden van sensoren voorzien en kunnen via het internet communiceren zonder tussenkomst van mensen. Naar schatting zullen in 2020 al 50 miljard apparaten verbonden zijn met het internet.

Door de mogelijkheden om nieuwe technologieën te combineren met sensoren, rekenkracht en intelligente besturingssystemen kunnen organisaties slimmer werken. Werk kan efficiënter en flexibeler worden uitgevoerd waardoor innovaties en kwaliteitsverbetering kunnen worden doorgevoerd tegen lagere tarieven. Om dit proces vakkundig uit te kunnen voeren, biedt onepoint klanten de mogelijkheid om nieuwe oplossingen en technologieën te combineren. Met de IoT oplossing van onepoint kan de veiligheid en connectiviteit van elk apparaat gegarandeerd worden.

Onepoint is betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van IoT oplossingen voor smarthome-oplossingen, draagbare apparaten, smartcity-oplossingen en connected cars. Onepoint zorgt voor de implementatie van elke applicatie op het hardwareplatform en besturingssysteem. Onepoint biedt klanten een IoT workshop aan, waarmee meer inzicht verkregen kan worden in de behoefte van de business, innovaties gerealiseerd kunnen worden en klanttevredenheid een positieve boost krijgt.

INNOVATIEVE MOGELIJKHEDEN

Inzicht krijgen in mogelijkheden van Innovatie van producten en diensten door het verbinden van apparaten, systemen, gebouwen en mensen via de cloud

KOSTENEFFICIËNT

Mogelijkheden tot kostenbesparing door de inzet van IoT

INZICHT

Het beter inzicht krijgen in de mogelijkheden van de inzet van IoT in uw bedrijfs- en productieprocessen

Contact