IT-professionals

Onze IT-professionals ondersteunen jouw specifieke doelstellingen op locatie en helpen daarmee bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Ik zoek een IT-professional

VAKKUNDIGE IT-SPECIALISTEN DIRECT INZETBAAR

IT-Professionals

Mis je mankracht of een belangrijke schakel om de doelstellingen binnen jouw organisatie te realiseren? Onze specialisten beschikken over ruime IT-kennis en ervaring. Ze zijn in staat om een positieve impuls te geven aan het team en gaan verder dan wat er gevraagd wordt.

Bij onepoint komt IT samen.

De IT-specialisten van onepoint hebben een enorme passie voor hun vakgebied. De ondernemende mindset van onze mensen zorgt ervoor dat zij altijd een stap vooruit zijn en meedenken aan een succesvolle toekomst voor jouw organisatie. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste internationale trends in de markt, volgen de laatste trainingen en hebben één doel: jouw organisatie verder helpen.

Alle kennis in huis

Specialisme in projectmanagement, cloud, werkplek, cyber security en digitale transformatie oplossingen. Wij hebben de mensen in huis met de juiste opleiding en ervaring. Door het brede expertisegebied van onepoint kunnen we je al binnen 24 uur kennis laten maken met onze professionals. Wij werken door heel Nederland voor organisaties variërend van startups en scaleups tot grote corporates, gemeenten en scholengemeenschappen. Door de flexibele instelling en de vaardigheid om snel te kunnen schakelen draaien onze specialisten binnen no-time mee met de bedrijfsvoering van jouw organisatie.

Waarom kiezen voor onepoint?

 

KENNIS

Onepoint is een enorme kennisbron waar IT-specialisme samenkomt

STERK NETWERK

SPECIALISATIE

Brede range aan specialisaties

SNEL INZETBAAR

PARTNERSHIPS

Met o.a. Microsoft, Citrix, Nutanix, Cortex en Amazon

NEN EN ISO

NEN en ISO gecertificeerd

PROFESSIONALS

Gedreven specialisten met lef die het verschil maken

Waarvoor kan je terecht bij onepoint?

Onepoint beschikt over een uitgebreid en ervaren team van specialisten op het gebied van o.a. cloud, werkplek, cyber security, digitale transformatie, ICT-beheer en projectmanagement.

 

Onze professionals beschikken over een brede expertise op zowel technieken als methodes, waaronder:

 

Onze professionals beschikken dan ook over zeer uiteenlopende certificering, waaronder:

Microsoft Azure
Microsoft Windows
Citrix
Powershell
System Center Configuration Manager
Agile
Penetratietesten
Security Awareness
Scrum
Ivanti
En nog veel meer
Microsoft
Citrix
VMware
AWS
ITIL
Azure
Ivanti
Scrum master
BISL
Prince 2
PSM-I
En nog veel meer
Neem contact met ons op