Managed Services

Ondernemingen willen zich focussen op hun core business activiteiten. De continuïteit van de ICT-omgeving is daarmee cruciaal geworden. Voortdurende innovatie, kostenverlaging en hogere beveiligingseisen zijn grote uitdagingen.
Om te kunnen voldoen aan de verschillende wensen van haar klanten levert onepoint diverse diensten waarmee onepoint bedrijven ondersteunt. Deze diensten zijn flexibel en schaalbaar in te zetten. Het resultaat vertaalt zich in een hogere efficiëntie en lagere kosten.
Onepoint neemt de zorg over het beheer, monitoring en onderhoud van de infrastructuur en processen van organisaties uit handen en zorgt ervoor dat medewerkers in staat zijn altijd en overal veilig in te loggen op de interne netwerken. Met onepoint’s diensten is de continuïteit van de IT-dienstverlening gewaarborgd.

Onepoint stelt zich voor haar klanten op als strategisch partner en kan ook de verantwoordelijkheid voor de ICT omgeving van klanten overnemen. Hierbij zorgt onepoint ervoor dat de volledige werkplek en Datacenter dienstverlening zal blijven functioneren. Met deze dienst is uw organisatie volledig ontzorgt.