Razendsnel beschikking over Microsoft Teams

Contact

MICROSOFT TEAMS

Razendsnel beschikking over Microsoft Teams

Efficiënt communiceren en vergaderen is essentieel om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Onepoint krijgt als IT-dienstverlener veel vragen over het optimaal inrichten van een thuiswerkplek. Microsoft Teams is dé hub voor effectief samenwerken in groepsverband, zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

Microsoft Teams biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en online te vergaderen. Teamgesprekken, bestanden, vergaderingen en apps staan samen in één gedeelde werkruimte op je mobiele apparaten, pc of Mac.

Benieuwd naar alle mogelijkheden, die Microsoft Teams biedt? Meld je aan voor het Webinar of lees ons blog over alle mogelijkheden van Microsoft Teams om optimaal te genieten van alle functionaliteiten. 

Hoe wij te werk gaan  

Snel online  

Onepoint zorgt voor een snelle implementatie van Microsoft Teams en Sharepoint waardoor medewerkers direct gebruik kunnen maken van online vergaderen, samenwerken en het online delen van documenten. Werk samen in documenten, waardoor de productiviteit van iedere medewerker optimaliseert en projecten online voortgezet kunnen worden. Microsoft stelt teams de eerste 6 maanden gratis beschikbaar voor organisaties. Bekijk hier onze handleiding om hiermee direct aan de slag te kunnen.  

Adoptie  

Onepoint neemt jou als organisatie mee in de onboarding van Microsoft Teams. Onze specialisten zorgen voor een goede start en nemen alle medewerkers mee in het gebruik van Teams. Zo weet jij binnen no time alle functionaliteiten te vinden en geven we bruikbare tips voor geïntegreerde applicaties.  

Microsoft Teams mogelijkheden

Integratie

Voor mobiele apparaten, pc of Mac.

Online vergaderen, bellen en chatten

Tot 10.000 leden voor iedereen binnen én buiten je organisatie. Integreer Microsoft Teams met telefoonsystemen.

Webinars

Online presentatie mogelijkheden én neem je online webinars op.

Documenten

Werk samen in documenten binnen een beveiligde omgeving.

Apps

Integreer Microsoft applicaties in Teams of integreer de applicaties van je eigen bedrijf op dit platform

Veilig

Veilig samenwerken, vergaderen, bellen en apps gebruiken op één plek.