Nulmeting

Weten waar je organisatie op dit moment staat én toekomstige resultaten meetbaar maken? De nulmeting biedt deze mogelijkheden

Ontdek meer

YOU ARE HERE

Nulmeting

Informatiebeveiliging is voor steeds meer organisaties een kwaliteitskenmerk. Om meetbaar te maken waar een organisatie staat op het gebied van informatiebeveiliging is een nulmeting geschikt. Deze nulmeting geeft inzicht in de informatiebeveiliging van een organisatie.

Onze experts voeren scans uit op de interne infrastructuur en applicaties en onderzoeken daarnaast de online aanwezigheid van de organisatie. Dit kan door bijvoorbeeld interviews af te nemen met belangrijke stakeholders binnen de organisatie. Hierdoor kan de technische staat van informatiebeveiliging inzichtelijk gebracht worden op organisatorisch niveau.

Onepoint maakt voor het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken gebruik van bewezen standaarden, waardoor onze klanten na een nulmeting inzicht hebben in de kwetsbaarheden van de organisatie. Met de uitkomsten van de nulmeting kan de informatiebeveiliging van de organisatie verbeterd worden. Onze medewerkers adviseren onze klanten en kunnen vervolgens gezamenlijk een roadmap opstellen.

KWALITEITSKENMERK

MEETBAAR

VEILIGHEID WAARBORGEN

Contact