On-premise Infrastructuur

Organisaties wegen de relatief zware investeringen af tegen de volledige controle die zij hiervoor terug krijgen

Ontdek meer

UP AND RUNNING

On-premise Infrastructuur

Wanneer de IT-omgeving in huis staat en server hardware, (software) licenties en technisch beheer zelf ingeregeld worden lopen kosten snel op. Een infrastructuur on-premise vraagt relatief zware investeringen. Medewerkers moeten zich continu blijven certificeren en onverwachte kosten door updates en upgrades worden vaak bij voorbaat niet ingecalculeerd.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het up and running houden van IT-infrastructuren en kunnen ook onze ‘on-premise klanten’ te allen tijde voorzien van ondersteuning en beheer. De expertise, kennis en certificeringen zijn voor organisaties niet bij te houden, terwijl onze medewerkers onze klanten graag verder helpen. De medewerkers van onepoint zijn gecertificeerd, gespecialiseerd en hebben de nodige kennis en ervaring. Onepoint kan haar klanten voorzien in de behoefte om meer tijd en ruimte te maken voor de business waar het voor hen écht om gaat.

Onepoint begint bij het in kaart brengen van de huidige lokale infrastructuur en de toekomstplannen van de organisatie. Met de juiste aanpassingen realiseren we een veilige en betrouwbare omgeving.

VEEL ERVARING EN EXPERTISE

VOLLEDIG BEHEER EN ONDERSTEUNING

CONTROLE OVER DE IT-OMGEVING

Contact