Onepoint Cloud

Een betrouwbare Cloud met optimale beschikbaarheid en veiligheid waar eindgebruikers op kunnen vertrouwen

Ontdek meer

A RELIABLE CLOUD

ONEPOINT CLOUD

Met de onepoint Cloud bieden wij onze klanten datacenter diensten met een optimale beschikbaarheid en veiligheid waar eindgebruikers op kunnen vertrouwen. Eindgebruikers beschikken overal en altijd over clouddiensten vanuit de onepoint Cloud, het Microsoft Azure datacenter of in het Amazon Web Services datacenter. Wij bieden Managed Services vanaf diverse platformen waar onepoint gebruik van maakt waardoor een maximale flexibiliteit gegarandeerd kan worden.

Door gebruik te maken van applicatie containers worden applicaties als één geheel aangeboden en zorgt onepoint ervoor dat de applicaties van onze klanten veilig worden ondergebracht waar dit gewenst is. Onepoint zorgt hiermee voor de volledige transformatie naar de Cloud met een serverloze infrastructuur waarbij onepoint als Cloud broker (on premise of as a service) fungeert. Onepoint levert daarbij back-up en recovery services waardoor een optimale beveiliging geborgd is in combinatie met de gewenste beschikbaarheid.

De onepoint Cloud biedt de mogelijkheid om de volledige zorg over de IT-infrastructuur over te dragen aan onepoint, aangezien het platform in eigen beheer is. Dit betekent dat onze dienstverlening naadloos aansluit op onze Managed Service klanten en full-services kunnen aanbieden.

SCHAALBAARHEID

Snel en flexibel resources beschikbaar stellen

FLEXIBILITEIT

Onafhankelijkheid tussen diverse Cloud platformen

PAY PER USE

Inclusief flexibel aantal gebruikers

VOLLEDIGE MONITORING

Zorg IT-infrastructuur

VEILIGHEID

Veilige en betrouwbare Cloud conform compliancy eisen

Contact