Onepoint communities

Wij werken in open communities, waardoor kennis en expertise wordt overgedragen op alle medewerkers van de ‘group onepoint’

Ontdek meer

COLLABORATION

Onepoint communities

Het concept van de community vormt de kern van de onepoint organisatie. Een community is een groep van professionals die door samenwerking de business en technologische expertise laten groeien ten behoeve van onze klanten.  Dit draagt ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van elk individu binnen onze organisatie.

Elke community heeft een autonome structuur met eigen resources. Onepoint stelt hoge eisen aan het vermogen om creatief samen te werken en onderlinge uitwisseling van expertise, waardoor innovatie explosief kan groeien. Daarbij wordt de filosofie van de onepoint organisatie vormgegeven door de waarden: elegantie, moed, commitment, openheid en authenticiteit.

Onepoint geeft de voorkeur aan samenwerking in open communities, waardoor nieuwe kennis over wordt gedragen en er altijd professionals inzetbaar zijn op elk gebied. Alle medewerkers van onepoint maken dan ook deel uit van meerdere communities.

Business Communities

Publieke community, Energie & Utilities community, Transport & Logistieke community, Gezondheid community, Retail community, Media & Telecom community en Finance community

Service Communities

consultancy op het gebied van architectuuroplossingen, veranderingsmanagement, services op het gebied van infrastructuur, optimalisatie van de kwaliteit van software, veiligheid, Big Data, de digitale transformatie, IT governance en het begeleiden van start-up’s.

Support Communities

HR communicatie, finance- en management control, ontwikkelingen in marketing, informatiesystemen en industriële divisie

Geografische Communities

Deze worden georganiseerd op basis van de regio of per land met een sterke lokale basis

The onepoint community's

OPEN AND FREE CULTURE

Onepoint heeft een platte organisatorische structuur waarin iedereen het verschil kan maken. Iedere medewerker is als het ware 'eigen ondernemer' binnen onepoint vanwege de vrijheid die zij hebben en een eigen koers kunnen bepalen.