Opleidingen

Onepoint voorziet van een eigen opleidingscenter waardoor de expertise van haar medewerkers voortdurend up to date is. De Onepoint school is een gecertificeerd trainingsinstituut wat bestaat uit een jaarlijks trainingsprogramma en gericht is op 4 gebieden.

Business
Risk management, compliance en e-commerce, Methodologie
ITIL, CMMI, six sigma, Lean, Scrum, project management

Technologie
Microsoft, Citrix, AWS, Security, etc.

Persoonlijke ontwikkeling
Management skills, assessments, Talen, Technische trainingen  etc.

Verder biedt onpoint online leermogelijkheden voor zowel beheerders als eindgebruikers en techneuten. Om maximaal gebruik te maken van uw IT-omgeving, is gedegen technische kennis vereist. Wanneer er nieuwe of vernieuwde concepten worden geïntroduceerd, is training dus onontbeerlijk. onepoint verzorgt trainingen op het gebied van Server Based Computing, centralisatie, virtualisatie, cloud computing en beheer met eigen trainers.

Het complete cursusprogramma wordt verzorgd op basis van open rooster of maatwerk trainingen. De trainingen zijn zeer praktijkgericht en kan de cursist voorbereiden op een certificeringsexamen.

Onepoint is een officieel Citrix Authorized Learning Center (CALC), Microsoft Gold Certfied Partner for Learning Solutions (CPLS) en RES Authorized Learning Center (RALC). onepoint is de specialist in het verzorgen van (maatwerk)trainingen Citrix, Microsoft en RES Software.

De open rooster trainingen worden in samenwerking met Global Knowledge verzorgd. Global Knowledge is ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van IT-trainingen en levert IT en management professionals een uitgebreid curriculum aan cursussen van meerdere ICT vendors. Onepoint en Global Knowledge bieden u officieel gecertificeerde en geautoriseerde IT- en Management- & Vaardigheidscursussen die precies aansluiten op uw specifieke opleidingsbehoeften en u opleiden tot de gewenste certificering.

De cursussen, trainingen en opleidingen worden in diverse leermethodieken aangeboden waaronder klassikaal onderwijs in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, e-Learning en Virtual Classrooms.