Over ons

Wij zorgen ervoor dat onze klanten het verschil maken én blijven maken in de markt

Ontdek meer

Over ons

Wij zorgen ervoor dat onze klanten het verschil maken én blijven maken in de markt

Onepoint, dat inmiddels meer dan 2300 medewerkers in dienst heeft, is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van de digitale transformatie. Onepoint is van origine een Frans bedrijf dat zich in 2002 in Parijs heeft gevestigd en zich vervolgens snel heeft verspreid over de hele wereld. Om ook de komende jaren te blijven groeien, moeten wij onze diensten continu blijven vernieuwen in deze snel veranderende wereld. Dat betekent dat wij de markt van onze klanten altijd in de gaten houden en de nieuwste technologieën kunnen aanbieden.

Onepoint NL is in 2016 overgenomen door de groep onepoint en is gevestigd in Amsterdam. Onepoint NL heeft circa 50 medewerkers in dienst en maakt momenteel een enorme groei door. Met de kennis en expertise van onze medewerkers wereldwijd zijn wij in staat om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren. In Nederland biedt onepoint Managed Services, Projecten en Professional Services aan. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Cloud, werkplek, cyber security en digitale oplossingen.

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat onze klanten het verschil maken en blijven maken in de markt. Wij richten ons op de bedrijfsdoelstellingen van de klant en realiseren deze doelstellingen door middel van ondersteunende en innovatieve IT-technologieën. Ongeacht het volwassenheidsniveau van onze klanten creëren wij impact door zowel basis IT-diensten te leveren als ook innovatieve digitale oplossingen om de transformatie te maken die voor jouw organisatie noodzakelijk is.

Onze kracht

Wij geloven dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers. Onepoint stelt hoge eisen om het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten continu te optimaliseren. Luisteren en meedenken over de bedrijfsdoelstellingen van de klant staat hierin centraal. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen om de beste kwaliteit aan onze klanten te leveren.

Onze filosofie

De filosofie van onepoint correspondeert met de waarden van onze organisatie. Elegantie, moed, commitment, openheid en authenticiteit staan hierin centraal. De flexibele mentaliteit van onze medewerkers wordt gekenmerkt door expertise, responsiviteit en innovatie. De samenwerking en onderlinge uitwisseling van innovatieve ideeën en expertise binnen de groep zorgen ervoor dat wij de best passende en innovatieve oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.