De wereld om ons heen verandert, security is the key!

Ontdek meer

Round table Security evenement

De wereld om ons heen verandert, security is the key!

Digitale transformatie, een onderwerp waar iedere organisatie tegenwoordig mee bezig is. Vanwege deze transitie is ook het IT-landschap binnen organisaties aan het veranderen van een ondersteunende rol, naar een echte business driver.

Niet alleen professionele organisaties, maar ook criminele organisaties maken een verandering door. Waar vroeger een hacker in kon breken puur voor de ‘fun’, gaat het tegenwoordig steeds vaker over bedrijfsgevoelige informatie of worden er serieuze bedragen door zogenoemde ‘cybercriminelen’ buitgemaakt.

Technologie is de toekomst. Organisaties gaan mee met deze trends. Hoewel technologie steeds meer mogelijk maakt, worden organisaties ook steeds afhankelijker van deze technologie. Dit zorgt voor een kat- en muisspel tussen de aanvaller en de verdediger, waarbij de aanvaller steeds vaker in het voordeel komt te staan. De digitale transformatie van een organisatie dient zich naast nieuwe technologie dan ook te richten op informatiebeveiliging.

Tijdens het Round table Security evenement gaan wij in op deze actuele threats en nemen wij je mee in het gesprek om het niveau van cybersecurity van jouw organisatie naar 2.0 te brengen. Naast onze specialisten is er een exclusief college van dé security guru van Nederland. Daarnaast komt ook onze unieke security awareness game aan bod die wij inmiddels bij een aantal klanten aanbieden. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een van de laatste plekken en antwoord te krijgen op alle security kwesties waar organisaties vandaag de dag mee worstelen.