Microsoft Authorized Device Reseller

Ontdek meer

Authorized Reseller

Microsoft Authorized Device Reseller

Microsoft heeft onepoint geselecteerd als een van de kanaalpartners in Nederland om haar Surface-apparaten door te verkopen, waaronder de zojuist gelanceerde Surface Laptop.

De toevoeging van deze geautoriseerde resellers breidt het bereik van de Microsoft-apparaten- en dienstenstrategie aanzienlijk uit, waardoor meer organisaties gebruik kunnen maken van de apparaten met cloudservices.

Als ADR (Autorized Device Reseller) zal onepoint zich richten op het leveren van de technologie aan u en uw bedrijf om de groeiende behoefte aan een meer mobiele en krachtige werkplek te helpen ondersteunen.

Ons team van toonaangevende consultants en architecten uit de industrie werkt samen met organisaties van verschillende omvang over de hele wereld en helpt hen om een aanpak te vinden die tegemoet komt aan de behoeften van eindgebruikers, IT en het bedrijf als geheel.

Door de expertise van onepoint beschikken wij over een ideale positie om te adviseren over de beste oplossingen voor de unieke toepassingseisen van elke klant. Onepoint kan u ondersteunen, of u nu een fysiek, virtueel of hybride desktopmodel gebruikt. Om ervoor te zorgen dat wij u de juiste oplossing leveren, beschikt het adviesteam van onepoint over een aantal toonaangevende experts op het gebied van Microsoft-softwarearchitecturen.

Onepoint is een Microsoft Gold partner en ons team van consultants met leveranciersaccreditatie kan de softwarebehoeften van uw bedrijf gedurende hun hele levenscyclus ondersteunen, zodat u het volledige potentieel van uw investering kunt benutten. Als u Cloud-gebaseerde applicaties overweegt, kunnen we u helpen deze behoeften te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met uw Account Manager voor vragen over Surface of om uw mobiele technologievereisten te bespreken.

Het originele artikel lezen? Klik hier