Projecten

Bedrijven en eindgebruikers vragen om nieuwe mogelijkheden en willen positieve vooruitgang zien waardoor het gebruikersgemak verhoogd wordt en de samenwerking binnen organisaties aantoonbaar verbeterd wordt. Om dit te realiseren is een gedegen projectaanpak benodigd die verder gaat dan enkel de wensen van de business en de eindgebruikers.

Onepoint is gespecialiseerd in het uitvoeren van Cloud en werkplek projecten, waarbij onze professionals veel ervaring hebben met het ontwerpen, bouwen en migreren van ICT-omgevingen. Hierbij wordt samenwerking gefaciliteerd vanuit Office 365,  BYOD en Collaboration services. Ook kan onepoint u ondersteunen bij onder andere datacenter projecten, het inrichten van disaster recovery, uitwijk,  het virtualiseren van uw omgeving of vernieuwen van uw huidige omgeving.

Onepoint biedt concrete project oplossingen die toegevoegde waarde leveren aan haar eindgebruikers waardoor deze altijd en overal toegang hebben tot gewenste applicaties. Verschillende applicaties op de desktop van de veeleisende gebruiker worden snel beschikbaar gesteld, maar ook zwaardere grafische applicaties waaronder AutoCAD, en GIS-programma’s worden ondersteund.

Voor elk project stelt onepoint een gedegen business case op, wordt er uitgebreid advies gegeven, en wordt er een plan opgesteld dat goed aansluit bij de behoefte van de eindgebruikers. Onepoint zorgt ervoor dat projecten aansluiten bij de gewenste behoefte.