Security Testing

Security testing maakt de robuustheid van jouw informatiesystemen zichtbaar. Met de security testing dienstverlening van onepoint is er weer controle over de data en informatie van de organisatie

Ontdek meer

AVOID VULNERABILITIES

Security Testing

In een wereld waarin data steeds vaker op verschillende plaatsen en overal opgevraagd kan worden, is het van groot belang dat deze data integer, vertrouwelijk en beschikbaar is. Onepoint maakt deze risico’s en kwetsbaarheden inzichtelijk.

Onze securityspecialisten testen de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van data, ongeacht welke techniek de organisatie hanteert. Wij hebben ervaring met het testen van de informatiebeveiliging van databases, webapplicaties, infrastructuren, mobiele applicaties, IoT-devices en fysieke informatiedragers.

Onepoint maakt bij het uitvoeren van security testen gebruik van industriële standaarden. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle beveiligingsfacetten binnen jouw systeem en/of omgeving worden gedekt. Daarnaast controleren onze specialisten op een aantal cybersecurity aspecten. Deze zijn geëxtraheerd uit de OWASP testing guide. Door middel van deze aanpak vormt de security test een toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Door de complexiteit van een security test hecht onepoint veel waarde aan persoonlijke aandacht. In een persoonlijk intakegesprek bespreken we gezamenlijk met de klant de scope van de security test waardoor onze klanten betrokken zijn bij het gehele proces. Tijdens de uitvoering van de security test is er te allen tijde een securityspecialist beschikbaar om vragen te beantwoorden.

INZICHTELIJK

CONSULTANCY

PERSOONLIJKE AANDACHT

Contact