Transport en Logistiek

Om concurrentie voor te blijven is het voor deze sector van groot belang om innovatieve technologieën te implementeren en processen continu te blijven verbeteren.

Ontdek meer

KEEP AHEAD OF YOUR COMPETITORS

Transport en Logistiek

Organisaties binnen de transportsector lopen vaak uiteen van organisaties die gericht zijn op goederentransport en organisaties die gericht zijn op passagiers. De transformatie van transportgebruik én de schaalvergroting van passagiers heeft de afgelopen jaren enorme druk gegeven op organisaties binnen deze sector. De continue globalisering zorgt ervoor dat organisaties, gericht op goederentransport, concurrenten vaak niet bij kunnen houden. Ook geldt dit voor de concurrerende markt voor het vervoer van passagiers, zoals vliegtuigmaatschappijen en bussen. Deze ontwikkeling gaat gepaard met flinke prijsvechters en meer concurrentie op de start-up markt.

Om concurrentie voor te blijven is het voor deze sector van groot belang om innovatieve technologieën te implementeren en processen continu te blijven verbeteren.  Onepoint biedt oplossingen om informatiestromen te optimaliseren voor zowel passagiers als goederentransport, waarbij innovaties gerealiseerd worden.

INFORMATIESYSTEMEN

IOT, BIG DATA EN BI

CONSULTANCY

OPERATIONELE EFFICIENCY

Lean en agile principes

Contact